POFU | Om MHU
21795
page-template-default,page,page-id-21795,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Om Mental Helse Ungdom

Hvem er Mental Helse Ungdom?

Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for barn og unge opp til 30 år. MHU jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Deres verdier er Mot, Åpenhet og Likeverd

 

Hva er deres mål?

Deres mål er at alle barn og unge i Norge skal ha en best mulig psykisk helse. Deres viktigste virkemiddel er å synliggjøre den erfaringsbaserte kunnskapen som medlemmene våre innehar, slik at denne kunnskapen kan bidra til å utvikle et bedre hjelpesystem.

 

MHU er en organisasjon for de som ønsker et samfunn som ivaretar innbyggernes psykiske helse. Deres mål er å engasjere flest mulig i dette ved å støtte arbeidet i Mental Helse Ungdom. Gjennom deres fylkes– og lokallag tilrettelegger de for aktiviteter og nettverk, sosialpolitisk arbeid. Arbeidet med å styrke og ivareta medlemmenes ressurser og å rekruttere nye, pågår kontinuerlig.

 

Hvordan jobber de?

Mental Helse Ungdom ønsker å være en tydelig stemme som jobber for at alle skal kunne ha en best mulig psykisk helse. Gjennom å etablere plattformer for samarbeid mellom brukere, pårørende, hjelpeapparat og samfunnet, ønsker de å sikre at alle får sine rettigheter og muligheter ivaretatt.

 

POFU drives i samarbeid med Mental Helse Ungdom (MHU). 

 

Les mer om MHU på deres nettsider.